Jdi na obsah Jdi na menu
 


Čištění pleti

21. 1. 2024

1705833781386.jpg Čištění a tonizace pleti - proč je čištění pleti důležité i když se nelíčíte?

 

                         !Protože proto!

Odstraňuje z pleti nečistoty, usazené během dne i noci. Mikroskopické částice nečistot, které ulpívají na pleti ani nepostřehnete a zároveň oxidace otevřených pórů, vytváří nejen problematické černé tečky. A pozor - nečistá pleť ztrácí ideální Ph a to je impulz k začínajícím problémům s pletí.

Udržuje ideální Ph pleti !!!Ph pleti , ideálně cca 5,5, je velmi důležité!!! Ideální Ph, totiž usnadňuje odstraňování odumřelých buněk z pleti, tím pomáhá její regeneraci a navíc, optimální Ph zajišťuje, že se vám na pleti nemnoží nepřátelské bakterie. Ty jsou pak příčinou různých problémů. Při správném Ph, se do pleti také velmi dobře vstřebávají aktivní látky ze sér a krémů. 

 

 

                                  ! Produkty vybírejte vždy podle typu pleti !

 

                                          Produkty je možné zaslat - ZÁSLKOVNA

   

    Čistící mléko 200ml - 510,-Kč    400ml - 790,-Kč    čistí a odstraňuje makeup

    Čistící gel      200ml - 510,-Kč    400ml - 790,-Kč     čistí a odstraňuje makeup

    Balanc tonik  200ml - 510,-Kč    400ml - 790,-Kč     tonizuje - vyrovnává Ph 

     Gelové tonikum 200ml -510,-Kč  400ml - 790,- Kč  tonizuje - vyrovnává Ph 

     

SLOŽENÍ

- čistící mléko: který odstraňuje nečistoty a make-up. Pleť je po použití jemná, vláčná, hedvábná.  Po aplikaci opláchněte,,určeno ke každodenní péči o pleť ráno i večer, vhodné na všechny typy pleti.

 Účinné látkyextrakt z magnolie, šeříku, meduňky, zeleného čaje

 

- čistící gel : vhodný pro všechny typy pleti včetně vysoce citlivé. Stahuje rozšířené póry, šetrně čistí, eliminuje zarudnutí a krásně pleť zklidní i hydratuje .      Účinné látky: kyselina hyaluronová, trehalóza, konopný olej, alantoin

 

- tonikum balance :  Jemně a velmi účinně odstraňuje z pleti zbytky nečistot, určeno ke každodenní péči o pleť, vhodné na všechny typy pleti, pleti dodá hydrataci a výživu, napomáhá ke zjemnění a regeneraci pleti. Pro normální a mastnou pleť, pleť s akné, podrážděnou pleť

 

Účinné látky: heřmánek, alantoin. Po aplikaci již vodou neoplachujete!

 

- gelové tonikum :  Pleťové tonikum s příjemnou texturou ve formě gelu, které jemně a velmi účinně odstraňuje z pleti zbytky nečistotUrčeno ke každodenní péči o pleť, vhodné na všechny typy pleti, jemně a velmi účinně odstraňuje z pleti zbytky nečistot. Pleť hydratuje, vyživuje a zjemní, po aplikaci již vodou neoplachujete! Pro dehydratovanou a stárnoucí pleť.

Účinné látky: vitamín B3, B6, C, E, kyselina hyaluronová, urea, sacharidy.