Jdi na obsah Jdi na menu
 


Růstové sérum hairPLUS

  

Sérum na růst řas hairPLUS je unikátní přípravek obsahující komplex vysoce účinných biopeptidů, které dokáží řasy prodloužit, zahustit a zlepšit jejich kvalitu. Prodlužte si řasy přirozenou cestou. 

! AKTUÁLN Ě ZVÝHODNĚNÁ CENA : 1450,-Kč !

 

Již po 6 týdnech budou vaše řasy delší, hustší a silnější

 

Sérum na růst řas hairPLUS - hlavní benefity

    • prokazatelný růstový efekt již za 4 týdny
    • zvýraznění barevného pigmentu řas a obočí
    • zdravotní nezávadnost bez vedlejších účinků
    • snadná a rychlá aplikace v pohodlí domova
    • okamžité vstřebání umožňující nanést ihned make-up
    • podpora permanentního make-upu

Sníte o vlastních krásných a dlouhých řasách? Díky séru hairPLUS si je můžete přirozeně prodloužit. Krásné řasy nyní mohou být vaší realitou.

 

Vitaminy A, C, E, Panthenol a výtažky z květů zajistí přenos aktivních látek a výživu očního okolí a obočí.

Obsah: 4,5 ml (vydrží 6-10 měsí

 

 

 

DOPORUČUJÍ:

hairplus testovali

 

Hana Čihánková, profesionální vizážistka a hairstylistka:

"Sérum Hairplus je pro mne nejlepším kosmetickým objevem posledních několika let, protože nabízí plnohodnotnou alternativu k umělým řasám, které jsou dnes tak populární. Každodenní dotazy a zkoumavé pohledy žen z okolí na moje řasy jsou důkazem, že tento produkt funguje skutečně tak, jak slibuje." 

 

 

MUDr. Petra Trojanová, Ph.D., Lékařské centrum zdraví a estetické péče s.r.o, Brno:

„Sérum Hairplus je unikátní přípravek na bázi růstových faktorů, se kterým docílíte přirozeně dlouhých a hustých řas. Doporučila bych sérum všem ženám, toužících po dlouhých řasách a které potřebují přírodní preparát bez vedlejších účinků. Sen o krásných přirozených řasách se mění v realitu” 

Sérum hairPLUS aplikace:

 

Pro maximální růst řas doporučujeme aplikovat sérum 1x denně na odlíčenou oblast. Nanášíme ke kořínkům řas po celém horním popřípadě dolním víčku nebo na obočí.
Při pravidelném používání vydrží 1 balení min. 6 měsíců.
Dbejte na to, aby se vám přípravek nedostal do očí.

Růstové sérum hairPLUS přesvědčilo:

Biopeptidy obsažené v séru na řasy hairPLUS posilují strukturu vašich řas a obočí a snižují jejich vypadávání. Díky vitaminům A, C a E bude pokožka okolo vašich řas a obočí vyživená a chráněná před škodlivými vlivy životního prostředí. Ženšenový výtažek obsažený v hairPLUS způsobuje prokrvení folikulů řas, obočí a pokožky, která je obklopuje. Lepší zásobování živinami navíc umožňuje maximalizovat růstový potenciál vašich řas a obočí. Vaše řasy se tak přirozeně prodlouží a budou krásnější.
Pantenol, výtažky z květů a ovoce jsou další složky hairPLUS, které folikuly vyživují.

Klinické studie prokázaly, že k maximálnímu nárůstu délky řas dochází během 6 až 8 týdnu a to až o 40 - 45 % jejich původní délky. Splňte si svůj sen o přirozeně krásných, dlouhých a hustých řasách.

 

Nyní již nemusíte chodit na prodlužování řas do salónu, řasy si můžete prodloužit sama z pohodlí domova. Kupte si sérum na růst řas hairPLUS a přesvědčte se sama.

 

Složení:
AQUA; GLYCERIN; PANTHENOL; SODIUM HYALURONATE; HYDROXYETHYLCELLULOSE; POLYSORBATE 20; PROPYLENE GLYCOL;TRIETHANOLAMINE; PANAX GINSENG EXTRACT; PHENOXYETHANOL; CITRIC ACID; O-CYMEN-5-OL; SODIUM PCA;GLUCONOLACTONE; HYDROGENATED STARCH HYDROLYSATE; HYDROLYZED GLYCOSAMINOGLYCANS; SODIUM BENZOATE;ARCTOSTAPHYLOS UVA URSI EXTRACT; LACTIC ACID; SODIUM ASCORBYL PHOSPHATE; CHAMOMILLA RECUTITA EXTRACT;TOCOPHERYL ACETATE; VITIS VINIFERA LEAF EXTRACT; FAEX EXTRACT; ETHYLHEXYLGLYCERIN; LEUCINE; PISUM SATIVUMSPROUT EXTRACT; MYRISTOYL PENTAPEPTIDE-17.