Jdi na obsah Jdi na menu
 


FaceLift

Facelifting – omlazení obličeje

facelifting

 

Lymfomasáž-facelift  zajistí odplavení nahromaděných toxinů a uvolnění lymfatického systému v podkoží. Dojde ke snížení otoků, pleť se vypne a stane se odolnější proti tvorbě vrásek a akné. Pozitivní efekt lymfomasáží dokazuje i jejich časté použítí po zákrocích v plastické chirurgii

 

 

Proč zvolit facelifting

Tato metoda faceliftingu představuje revoluci v oblasti neinvazivního omlazení pokožky,protože  tato metoda efektivně působí přímo na původce stárnutí pokožky a tím je úbytek kolagenu ve tkáních. Na rozdíl od operačního faceliftingu, který řeší pouze důsledky přirozeného stárnutí. Společným působením ultrazvuku a radiofrekvence, které během ošetření pronikají do vrstev pokožky epidermis a dermis, tak přímo působíme na tvorbu a vznik nových kolagenových vláken. Pokožka je tak zevnitř ozdravená a rekonstrukcí kolagenových vláken dojde k jejímu celkovému viditelnému omlazení. Navíc budete po takovémto faceliftingu vypadat přirozeně a pěkně a nedojde k žádnému narušení mimiky tváře nebo vzhledu.

 

Jak facelifting probíhá?

Ošetření probíhá v komfortní poloze vleže. Na obličej se nanese vodový gel a obličejovým aplikátorem se ošetří postupně celá požadovaná plocha obličeje. Během samotného faceliftingu cítíte pouze lehkou svalovou stimulaci a teplo. Toto ošetření je příjemné a klienty velmi oblíbené.

Facelifting touto metodou můžeme provádět celoročně. Ošetření celé obličejové části a podbradku trvá zhruba 30 minut. Bezprostředně po ošetření může být pokožka lehce narůžovělá cca 30 minut. Po ošetření můžete použít make-up a vyrazit například do práce nebo do společnosti. Facelifting lze tak bez obav naplánovat na den nějaké významné události jako je třeba ples. Touto moderní a neinvazivní metodou můžeme ošetřit nejen celý obličej, ale také krk, dekolt i oční okolí. Toto jsou partie celkově problematické a zpravidla právě ony prozradí náš skutečný věk.

 

Počet opakování faceliftingu

Přesný počet opakování je individuelní. Klientům doporučuji 4 až 8 opakování vždy pro týdnu až 14 dnech, a to podle stavu pokožky a také podle věku. Výsledky jsou viditelné průběžně z ošetření na ošetření.  Záleží na faktorech, jako je věk a celkový stav pokožky. Po intenzivním ,,nastartování" je vhodné připojit ošetření ke kosmetickému léči v salonu 1x měsíčně.

 

 

Pro koho je facelifting vhodný?

Vzhledem k tomu, že množství kolagenu v našem organismu začíná pozvolna klesat již od 25 ti let věku, je možno toto ošetření doporučit jako vysoce preventivní již od 30 ti let. Naopak nejstarší klienti, kteří toto faceliftingové ošetření podstoupili, jsou ve věku nad 80 let. Jako každé přístrojové ošetření, i toto má své kontraindikace. Mezi hlavní patří těhotenství a kovové implantáty v místě ošetření. Využijte bezplatné konzultace a objednejte se na neinvazivní facelifting.

 

Cena samostatného ošetření 700,-Kč

Cena v rámci kosmetického ošetření 450,-Kč